Soirée membre 5.9. Jäsenilta!

Chers membres et amis du Cercle!

Mercredi 5 septembre à 19h00
chez nous, au 20 A 1, Meritullinkatu
M. Olli Lampinen, Bachelor of Wine, Funky Wine Imports:
”Les vins gastronomiques ou vins naturels”.
Quels sont les critères essentiels pour réussir
la combinaison vin et gastronomie?
Nous nous intéresserons, tests pratiques à l’appui,
au rôle du vin sur le goût selon les plats
avec lesquels on le déguste.
Prix de la soirée: 25€ (30€ non membre) /personne,
comprenant les dégustations, la présentation et le buffet. Paiement sur place.
Inscriptions au plus tard: le jeudi 30 août,
tél. 050-357 0537 ou cercle.helsinki@elisanet.fi
Bienvenue!

Keskiviikkona 5.9. klo 19.00
Meritullinkatu 20 A 1:ssä:
M. Olli Lampinen, Bachelor of Wine, Funky Wine Imports,
pitää esityksen aiheesta
”Gastronomiset vai luonnonmukaiset viinit”.
Mitkä ovat keskeisimmät kriteerit, kun halutaan löytää aterialle parhaiten sopiva viini?
Esityksessä maistellaan muutamaa viiniä ja ruoka-ainetta samanaikaisesti ja tarkkaillaan viinin maun muutoksia.
Osallistumismaksu, 25€ (30€ muille kuin jäsenille)/hlö, maksetaan paikan päällä.
Hinta sisältää esityksen, maistatuksen ja iltapalabuffet’n.
HUOM! Ilmoittautuminen (sitova) buffet’lle viimeistään to 30. elokuuta:
puh. 050-357 0537 tai cercle.helsinki@elisanet.fi
Tervetuloa!

Mainokset

Kommentointi on suljettu.

%d bloggers like this: